×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /mnt/web006/d0/73/51856673/htdocs/maart2015/images/fotogallerij/handelspaarden/20191121/1236
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/fotogallerij/handelspaarden/20191121/1236

Super gave mooie P.R.E Andalusiër hengst Aquiles de la sierra

Stokmaat 1.64m. Geboren 2016

Aquiles een bloedmooi paard met de unieke kleur valk. Zeer mooi gebouwd en heel veel uitstraling. Mooie hals, veel front en een klein hoofdje.

Zeer vriendelijk sociaal karakter .zeer sociaal naar mens en dier. Zeer rustig op stal en in de omgang . Paard is keurig opgevoed en heel fijn om mee om te gaan.

Hij is zadelmak, heel braaf laat alles braaf toe maar moet wel verder doorgereden worden.
Kan heel goed bewegen, heel veel ruimte in het voorbeen met de juiste knie-actie. De combinatie van zijn sterke achterhand maken dit paard veelbelovend voor de eventuele sport.

Tevens is hij röntgenologisch goedgekeurd. Alles is ter inzage uiteraard en gaat mee met de verkoop van het paard . Overkeuren mag altijd k.k.

Is nog hengst , heeft hier werkelijk geen idee van. Kan bij ons gecastreerd worden.

Uiteraard in het bezit van P.R.E paspoort, carta ect.

tevens hebben wij nog veel meer van dit soort P.R.E Andalusiers staan. (gemiddeld 20) wij selecteren op karakter en beweging, en de looks, en vooral gezondheid.

{gallery}handelspaarden/20191121/1236{/gallery}