Omroepwest Regionieuws

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. De politie in 's-Gravenzande heeft een man aangehouden, omdat hij iemand anders met een glas in het gezicht zou hebben geslagen. De mishandeling was in de nacht van vrijdag op zaterdag in een kroeg in het dorp. Het slachtoffer raakte daarbij gewond.
  2. Wat drijft een fotojournalist in oorlogsgebied? Die vraag beantwoordt de Leidse journalist en schrijver Jurriaan van Eerten in zijn spannende debuutroman Buiten Beeld, dat vanaf deze week in de boekhandel ligt. 'Het idee is dat je als journalist verhalen vertelt van mensen die anders niet gehoord worden. Maar tegelijkertijd zit er een aspect in dat je je brood verdient met hun verhaal. En met hun ellende. Je leeft op het aspect van andermans dood.'
  3. Drie keer per dag lopen ze een rondje met haar door de wijk. Flatje uit, lift in en de straat op. En dat is best een opmerkelijke verschijning. De Delftse Vanessa Geson en haar kinderen hebben geen hond of kat als huisdier, maar een hangbuikzwijntje.
  4. Weggebruikers die dit weekend vanuit het Westland via de A20 richting Rotterdam willen rijden, moeten een andere route kiezen. De weg was zaterdag en is zondag van 's ochtends vroeg tot in de avond helemaal dicht tussen Maasdijk en Maasland vanwege werkzaamheden.
  5. Door een doelpunt van Nick van Staveren in de laatste seconden van de blessuretijd heeft Noordwijk een punt overgehouden aan het treffen met Rijnsburgse Boys. In een zinderend duel wisten beide teams drie keer te scoren. Katwijk blijft na een benauwde zege op Scheveningen meedoen om de titel in de tweede divisie. In een schitterend voetbalgevecht wonnen de Krombewoners met 3-2 van de Schollekoppen. Quick Boys pakte op zijn beurt drie broodnodige punten bij De Treffers.