Omroepwest Regionieuws

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. Een magneetvisser in Rijswijk heeft zaterdagmiddag een wel heel gevaarlijke vondst gedaan: een 25-ponder antitankgranaat uit de Tweede Wereldoorlog. Deze vond hij in het water langs het Jaagpad. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de granaat in meegenomen en onschadelijk gemaakt.
  2. Voor de zingende zusjes Sunflower (13) en Gina (10) Versteeg uit De Lier is muziek hun leven. Met hun zangkunsten zijn ze regelmatig op straat te vinden in Delft, maar nu wordt hun talent ook voor een landelijk publiek zichtbaar. De jonge zangeressen doen namelijk mee aan The Voice Kids. Onder begeleiding van rapper Ali B gaan de meiden nu voor de winst bij de zangwedstrijd.
  3. We zitten nog steeds in een lockdown vanwege het coronavirus. Volg hier het belangrijkste coronanieuws van vandaag.
  4. Een 60-jarige man uit Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een verkeersongeluk op de Erasmusweg in Den Haag. Dat meldt de politie. Hij reed vrijdagavond op een bromfiets, toen hij betrokken raakte bij een aanrijding met een auto. Die auto en de bromfiets botsten vervolgens tegen een andere auto, die bij de verkeerslichten stil stond.
  5. Een fijne plek om te verblijven, met groen, water, zitjes, bankjes en plekken voor kleine evenementen. Dat moet het Spuiplein in het centrum van Den Haag worden, als het aan de gemeente ligt. Er is een eerste ontwerp gemaakt, dat de basis is voor het definitieve ontwerp dat na de zomer bekend moet zijn.