Omroepwest Regionieuws

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. De tweede golf van het coronavirus is in volle gang. Volg alles rond het virus in ons liveblog van maandag 19 oktober.
  2. Alle woningen in Nederland krijgen een label waarmee de staat van de fundering wordt aangegeven. Het nieuwe label moet vanaf juli 2021 worden opgenomen in taxatierapporten van huizen, net zoals het energielabel. Dat heeft het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) bekendgemaakt. Wat betekent dat voor jouw huis? We belden met Don Zandbergen van het KCAF.
  3. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft drie jaar cel geëist tegen een man die een tankstation zou hebben overvallen in Alphen aan den Rijn. De 25-jarige verdachte uit Alphen zou op 20 maart om 5.40 uur een medewerkster van het benzinestation hebben gedwongen om ongeveer duizend euro aan hem af te geven.
  4. Het aantal coronabesmettingen is de afgelopen tijd flink gestegen. Tussen zondagochtend en maandagochtend zijn in Nederland 8015 nieuwe coronagevallen gemeld. De meest actuele cijfers voor de regio's Hollands Midden en Haaglanden zijn hieronder te vinden.
  5. Hij heeft nog geen rijbewijs, maar rijdt wel met snelheden van zo'n 185 kilometer per uur op het circuit. Tim van Elliswijk uit Waddinxveen is volgens zijn trainer een coureur met een hele grote potentie. Eén klein detail: Tim is nog maar 12 jaar.