Omroepwest Regionieuws

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. ADO Den Haag neemt het zondag in een vol huis op tegen Ajax. Kaarten voor de wedstrijd van zondagmiddag zijn uitverkocht, zo meldt de Haagse club op haar website.
  2. Een hilarisch moment in de gemeenteraad van Delft. Tijdens een vergadering slaat burgemeester Van Bijsterveldt met haar voorzittershamer niet op het speciaal daarvoor bedoelde plankje, maar op haar iPhone. Dat twittert haar CDA-collega minister Hugo de Jonge.
  3. De Wassenaarse zeiler Mark Slats is zaterdag als een ware held onthaald in de haven van Scheveningen. Hij heeft net de Golden Globe Race, een soloreis van 214 dagen, achter de rug. Slats finishte twee weken geleden als tweede in het Franse Les Sables d'Olonne.
  4. Scheveningen heeft dankzij vijf doelpunten van Mehmet Aldogan met 6-1 van VVSB gewonnen. Tussen de 47ste en 57ste minuut wist de aanvaller zelfs een hattrick tegen de touwen te werken.
  5. De politie in Den Haag waarschuwt voor Engelstalige klusjesmannen in de wijk Benoordenhout. Meerdere mensen hebben bij de politie melding gemaakt van de klusjesmannen. Het zijn oplichters en de politie waarschuwt om niet met ze in gesprek te gaan.