Omroepwest Regionieuws

Alle nieuwsberichten in de rubriek 'Het laatste nieuws'
  1. De zes verdachten die in september werden opgepakt in Den Haag na het oprollen van een cocaïnewasserij ontkennen allemaal. Dat bleek woensdag tijdens de eerste niet inhoudelijke zitting in de zaak. De cocaïnewasserij werd ontdekt in een appartement aan de Laan van Meerdervoort, vlakbij het Vredespaleis.
  2. De Zoetermeerse René van Kooten en Haagse actrice Brigitte Heitzer zijn beiden genomineerd voor beste hoofdrol bij de Musical Awards. Beiden zijn genomineerd voor hun rol in de musical Evita.
  3. 'Onfatsoenlijk', zo noemde Heliplan-directeur Lucas van Manen de handelswijze van de Haagse gemeente, omdat ze niet meer willen praten over de komst van een helikopterhaven aan de Spoorlaan. Het vorige Haagse college zag een helikopterhaven graag komen, maar het huidige college denkt daar anders over.
  4. Politiechef Paul van Musscher van eenheid Den Haag heeft er vertrouwen in dat het goedkomt met de inzet van vrijwilligers tijdens de jaarwisseling. Ze zijn erg belangrijk, zei Paul van Musscher woensdag op Radio West in Studio Haagsche Bluf.
  5. De Nederlandse handbalsters hebben zich geplaatst voor de halve finales van het EK in Frankrijk. Een onverwacht redelijk makkelijke zege van 27-21 op Duitsland in de cruciale wedstrijd uit de hoofdronde in Nancy leverde de benodigde punten op voor de reis naar Parijs. Daar vindt vanaf vrijdag de strijd om de medailles plaats.