voorpagina.jpg

De Ypenburghoeve is een pensionstal welke is gelegen aan de Brasserskade te Den Haag, in de buurt van de recreatiegebieden 'Delftse Hout' en de Dobbeplas te Nootdorp, waar u vele uren heerlijk kunt rijden op de diverse ruiterpaden.

De Ypenburghoeve probeert voor haar pensiongasten (paard en eigenaar) een gezellige sfeer te creëren waarbij het welzijn van de paarden centraal staat.

Niet alleen bieden we onderdak aan onze gasten, maar zij kunnen ook rijlessen volgen. Er zijn mogelijkheden voor groepslessen, maar ook privéles behoort tot de mogelijkheden.

De Ypenburghoeve beschikt over 2 buitenbanen, en 2 binnenbanen, maar ook is er de mogelijkheid uw paard te longeren, of in de stapmolen te zetten. tevens kunt u uw paard in een van de paddocks laten lopen.

Pura Raza Española

al jaren hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van Spaanse (ras)paarden P.R.E.Andalusier. Het karakter van deze edele dieren heeft ons ertoe gebracht ons te verdiepen in deze dieren. Ook de elegante gangen van dit dier hebben hierbij geholpen. Heeft u interesse in een paard met spaans bloed, werp dan hier eens een blik op... Pura Raza Española