Handelspaarden - Te Koop

YPENBURGHOEVE: DE KEUZE IS REUZE!

Onze stal is al jaren gespecialiseerd in de P.R.E Andalusiër, al vele gelukkige eigenaren zijn u voor gegaan en hebben hun droompaard bij ons gevonden.

Wij verkopen veel paarden middels mond op mond reclame en daar zijn wij zeer trots op! wij nemen dan ook de tijd om bij elke type ruiter het passende paard te vinden.

Zo vindt u uw droompaard....... bij ons op de Ypenburghoeve.

Wij hebben alle kleuren, alle maten en alle prijzen. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 20 paarden. Vanaf onbeleerd t/m de hogere opleiding.

Zodra ze in Nederland bij ons aankomen worden ze rustig aan getraind door ons zelf, op een rustige manier. Dit maakt dat wij zo een goed beeld krijgen van elk paard, zodat we een passend baasje kunnen vinden. En tevens antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Wij selecteren in Spanje voornamelijk op gezondheid, karakter, en uiterlijk. Tevens letten wij op paarden die zwaaien. (wat een typische pre vaak doet). Dit maakt dat onze paarden zeer geschikt zijn voor de dressuur.

Tevens bieden wij nog PRE lessen aan op onze paarden, zodat u eventueel langere tijd kan lessen voordat u op koop overgaat.

Wij hebben geen filmpjes beschikbaar. In het echt zijn ze veel leuker!

Onze paarden worden in Nederland gekeurd. Boven de 5000 euro worden de paarden verkocht met een röntgenologisch keuringsrapport erbij en klinische keuring bij verkoop (dit omdat het een momentopname is, en zo kunt u er zelf bij zijn)

De meeste van onze paarden worden gekeurd door dap bodegraven. Een zeer hoog aangeschreven kliniek in Nederland. De keuringsrapporten en cd's liggen hier altijd ter inzage en krijgt u uiteraard mee bij de verkoop van het paard.

 

Bij interesse gelieve te bellen en langskomen alleen op afspraak.
Dhr. W. Dewus (0031)(0)613977257

Onze stal is gevestigd:

Manege pensionstal De Ypenburghoeve
Brasserskade 237h
2497 NX Den Haag
06-13977257

  te koop         ik ben ellis

Op ons Youtube-kanaal vindt u regelmatig nieuwe video's over onze handelspaarden. Neem eens regelmatig een kijkje en geniet van deze geweldige paarden.