Altijd al een paard voor U zelf willen hebben?

Bij de Ypenburghoeve kan dat in de vorm van leasen. Wij bieden U mooie paarden/pony's ter beschikking om te leasen. Op deze manier heeft U wel de lusten, maar niet de lasten. Bijkomende kosten zoals een veearts, hoefsmid of andere kosten om het paard gezond te houden zijn niet voor U, maar voor ons. Op deze manier kunt U zorgeloos heerlijk genieten van uw 'eigen paard'

Tevens bieden wij U de mogelijkheid om een prive les te nemen op 1 van onze schitterende P.R.E. Andalusiers! Wie wil dat nou niet! Op deze manier leert U spelenderwijs het goede, lieve en zachtaardige karakter van deze schitterende paarden kennen. Tegelijkertijd leert U de fijne kneepjes van deze paardensport.

De mogelijkheden zijn breed! Kom gerust eens langs! De koffie staat klaar en wij staan U graag te woord. U kunt ook bellen naar Dhr. Wielly Dewus op het volgende telefoonnummer: 06 139 77 257. U kunt ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.